IN BEELD. ‘ALDI van de toekomst’ opent deuren in Borgloon

Op zaterdag 1 september opent ALDI de deuren van de vernieuwde winkel aan de Tongersesteenweg in Borgloon. De winkel werd omgevormd en past nu helemaal binnen het nieuwe winkelconcept van de supermarktketen.

hvv

“Aangenamer winkelen en meer nadruk op verse producten zoals brood, groenten en fruit”, dat belooft ALDI aan de klanten met het vernieuwe concept. “De lage prijzen blijven behouden”, klinkt het verder. Niet enkel de producten, ook aan de infrastructuur wordt gesleuteld. Er is een nieuwe winkelindeling, nieuw meubilair en nieuwe verlichting.

“Om tot ons nieuwe winkelconcept te komen, hebben we onze klanten de vraag gesteld: ‘Hoe ziet uw ideale ALDI er in de toekomst uit?’”, zegt Patrick Berghmans, Managing Director van de regionale hoofdzetel ALDI HeusdenZolder. “Op basis van die antwoorden werd de winkelinrichting herdacht.”

De ombouw van de winkel in Borgloon maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor ALDI. Daarbij worden het komende anderhalf jaar alle 450 Belgische ALDI-winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept. In 2018 gaat het om 167 winkels.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer