© Lokale Politie Antwerpen

Politie vindt gestolen juwelen en elektronica terug in verdachte auto

De Antwerpse politie heeft dinsdagnacht drie mannen opgepakt die een wapen in hun auto hadden liggen en die verdacht worden van inbraken. Juwelen, kledingstukken, gps-toestellen en een laptop konden worden gerecupereerd.

dvd

Een patrouille van de Antwerpse politie merkte dinsdagnacht een verdacht voertuig op in de Belcrownlaan in Deurne. “Toen de inzittenden uitstapten, merkten de inspecteurs een wapen op”, aldus de Antwerpse politie in een persbericht. “Er kwamen enkele ploegen in bijstand en de politie ging over tot de controle van het voertuig en de inzittenden.”

In de wagen werd inbrekersmateriaal zoals een schroevendraaier en valse sleutels gevonden, alsook verschillende juwelen, kledingstukken en gps-toestellen. Ook het wapen werd in beslag genomen.

“Een laptop die werd aangetroffen bleek geseind als gestolen bij een inbraak eerder op de avond”, aldus de politie. “De drie verdachten bleken ook illegaal in ons land te verblijven. Ze werden gearresteerd en hun voertuig werd samen met de buit in beslag genomen. Ze worden voorgeleid.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER