Yves Leterme
Volledig scherm
Yves Leterme © Photo News

Zijn de dagen van Yves Leterme als baas van Idea geteld?

De stoel van Yves Leterme bij Idea wordt alsmaar wankeler na de kritische audit vorige week. De dagen van Leterme als secretaris-generaal van de organisatie zouden wel eens geteld kunnen zijn. Binnenkort beslissen de lidstaten over zijn lot, meldt de Zweedse nieuwssite OmVärlden. Leterme zelf rekent erop dat hij zijn mandaat zal kunnen uitdoen.

166 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Ik ben geen fan van scheefpoeppers of crooners die een valse Brabançonne kwelen maar deze man heeft wel het kluwen van de toenmalige bankencrisis ontward,mogelijk mede met steun van schrandere adviseurs. Ik vind wel dat we hem daarom dienen te respecteren.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Bij Cd&V moeten ze nu al voor twee man een goedbetaalde postje zoeken, veel Cd&V'ers hopen dat Peeters verleden tijd is na Antwerpen en de Zweden willen van Leterme weg.
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Waarom bespaart België niet door zijn lidmaatschap bij deze uiterst overbodige organisatie op te zeggen...of moet deze parkeerplaats voor uitgerangeerde politici in stand worden gehouden...als een soort elegante dump plaats ??
  • Christine Raes

    6 jaar geleden
    Zie hier, de man die aan de wieg stond van de grote ARCO roof. Ze kunnen het maar niet laten, geld incasseren en machtsmisbruik.
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Opzeg met welke premie ? Door ons betaald ! IDEA doet niks, betekent niks en is dus een nutteloze instelling om enkelen het zwijgen op te leggen en ze daarvoor dik te betalen. Nu wacht misshien een Job om ARCO op te lossen ?