Screenshot TV Limburg
Volledig scherm
© Screenshot TV Limburg

PVDA-borden in Hasselt beklad met hakenkruis en opschrift "De Congo is van ons linkse rat"

Twee verkiezingsborden van de extreemlinkse PVDA zijn in Hasselt beklad, zo meldt TV Limburg. Op een bord met daarop de foto van de plaatselijke lijsttrekker Kim De Witte hebben onbekenden de boodschap 'De Congo is van ons, linkse rat!' aangebracht. Op een ander bord staat een hakenkruis. 

19 reacties

  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Als je geen partijprogramma hebt buiten een ziekelijke poging om er hier venuzuelaanse toestanden van te maken moet je toch iets uithalen om in de pers te geraken . Ze hebben het vermoedelijk zelf gedaan.
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Ik denk dat de daders, niet noodzakelijk rechts zijn maar dat men de actuele discussie in leven wil houden voor de verkiezingen.. Daarom moet men die borden afschaffen. Objectief politiek voeren is niet van deze tijd, alles is propaganda en manipulatie. Laat de politiekers zelf maar op straat komen ipv afficheren. En net zoals bij een sollicitatie moeten ze met realisaties komen ipv beloftes. Laat de burger dan maar beslissen!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Je ziet in elke gemeente bekladde verkiezingsborden staan, ook met hakenkruisen maar dan bij de extreem rechtse partijen ik heb er mij nog nooit gestoord en nu het een affiche van PVDA wordt de media wakker. Trouwens wijlen Ludo Martens van PVDA heeft altijd adviseur geweest van Laurent Kabila en Raoul Heddebouw heeft 2 jaar in Congo zogezegd ontwikkelingswerk gedaan. Extreem linkse aanhangers schuwen ook geen geweld of vernielingen.
  • Louis Verdonck

    6 jaar geleden
    PVDA krijgt mijn stem, anders gaat mijn ongeldige stem toch naar de grootste partij. Een stem op PVDA is een verloren stem voor de groten en zo wil ik het.
  • Peter Lejon

    6 jaar geleden
    Ik zou zeggen boontje komt om zijn loontje. Extreem linkse pvda'ers bekladden al decennia borden van rechtse kandidaten