15-jarige Bianca veilig en wel thuis

De 15-jarige Bianca Geurts uit Malle is terecht. Politie en Child Focus maakten zich zorgen om het meisje, dat sinds vanmorgen spoorloos was. “We hadden reden om aan te nemen dat er mogelijk iets gebeurd is”, zeggen onderzoekers, maar dat is weer in orde.

tg

“Bianca is vanmorgen verdwenen. Ze vertrok thuis in Malle en is dan nog op de bus gezien. Daar stopt elk spoor”, zei Dirk Depover van Child Focus.

Nog dezelfde dag van een verdwijning een opsporingsbericht verspreiden, gebeurt enkel in uitzonderlijke gevallen. “Het meisje heeft niet het profiel van een weglopertje. We houden er wel degelijk rekening mee dat er iets gebeurd is of dat ze met iemand is meegegaan”, zei Child Focus dat onmiddellijk een affichecampagne was begonnen.

Bianca Geurts is 15 jaar. Ze is 1,65 meter groot en heeft een tengere lichaamsbouw. Ze heeft lang donker kastanjebruin haar en blauwe ogen. Het meisje heeft een litteken op de rechterwang en draagt een grote zwarte bril. Bij haar verdwijning had ze een los wit T-shirt met rits aan en beige sneakers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen