Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump vraagt hulp van opperrechter tegen FBI

President Donald Trump heeft de opperrechter van het Hooggerechtshof gevraagd of die de lagere rechter die gaat over de Foreign Intelligence Surveillance Court (FISC) wil opdragen medewerkers van de FBI en het ministerie van Justitie te ondervragen over hun gebruik van een zogenoemd Rusland-dossier.

15 reacties

  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Fons: maar je vergeet er wel bij te vermelden dat het een conservatieve groep "The washington free beacon" was die het onderzoek bij Fusion GPS besteld heeft. En dat tot nu toe nog steeds géén enkele van de beschuldigingen vals blijken te zijn.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    De FBI had Trump tijdens de verkiezingscampagne laten afluisteren na een bevelschrift van de Fisa Court waarvoor FBI-directeur Comey een vervalst rapport had gebruikt. Fisa-vonnissen zijn staatsgeheim, maar na zijn aanstelling heeft Trump het vonnis “gedeclassificeerd”. Zo is uitgekomen dat het FBI-rapport gemaakt werd door Christopher Steele en GPS Fusion, en dat die betaald werden door de Democrats. Het juridisch net rond Democrats sluit zich langzaam maar zeker.
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Wat betekent het zoeken naar de waarheid de dag van vandaag? Dit onderzoek duurt en blijft duren terwijl het onderzoek van de aanslag op de Twin Towers al na enkele maanden was afgerond ondanks de talrijke onbeantwoorde vragen. Dit enorm verschil,van onderzoeken, kan ALLEEN verklaart worden door externe druk op de onderzoekers!
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Alleen Karel weet alles... maar blijkbaar niet dat de FISA voor Carter Page 4 keer is verlengd en dat het Steele dossier niet de aanleiding was om een FISA te verlengen. Wat wel duidelijk is, is dat dit de zoveelste poging tot "obstruction of justice" is.
  • luc baken

    6 jaar geleden
    volgens onze "democraten" is trump een oorlogszoeker ... heu , met welke landen ligt trump dan in oorlog ? geen enkel ! bijna uniek in de amerikaanse geschiedenis . de "democraten" halen echt alles uit de kast om trump te kunnen zwart maken en de "democraten" in europa werken daar mooi aan mee