Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Niels Albert stopt als coach Van Aert

VeldrijdenNiels Albert (32) is na een samenwerking van vier jaar niet langer coach van Wout van Aert (23). Albert heeft beslist om meer in zijn privéleven te investeren - hij is pas vader geworden. Bovendien geeft Albert toe dat hij Van Aert niet veel meer te leren heeft.

23 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    Het gedoe met de ploeg en Nuyens zijn "organisatietalent" spelen hoe dan ook een rol. Maar het was een bewogen jaar, met M. Goolaerts zijn ongeval sta je wel even stil bij wat er echt belangrijk is. Wout en Niels zijn de beste vrienden en die gaan mekaar nog opzoeken. Maar Niels ziet het fusieverhaal helemaal niet zitten omdat je daar eigenwijs volk tegenkomt waar niet mee te werken valt.
  • René Pijnacker

    6 jaar geleden
    Een coach te veel voor de fusie wielerploeg. Geen toeval dat beide aankondigingen op dezelfde dag komen. Dat je je dochter van dichtbij op mag zien groeien is uiteraard een geweldig iets voor dit moment, maar ik heb toch het idee dat Niels bij een goed aanbod er weer voor gaat.
  • Raphael Ceulemans

    6 jaar geleden
    dikke proficiat Niels voor al het gepresteerde....en ik verwacht wel een talentje voor de toekomst.....maar uw stijl en één voor de cross!!...want dat hebben we nodig!
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Winkel, gezin, meer moet dat niet zijn. Laat Niels de keuzes zelf maken die hij wil maken. Daar hebben wij geen zeggenschap in.
  • Francis smet

    6 jaar geleden
    Veel vreugde stralen ze niet uit op de foto's dat is waar. Toch waren (zijn) het beiden kampioenen, die terecht fier mogen zijn op wat ze hebben gepresteerd en nog presteren. Denk wel dat Mathieu VDP nog iets meer in zijn mars heeft dan deze twee kleppers, de toekomst zal het uitwijzen. En aan Jan Van Rompaey, als hij gewoon een goede crosser was, wat waren de anderen die achterkwamen dan? Kritiek geven is o zo makkelijk.