BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Belgische topman Russische staalgroep overlijdt na val van negende verdieping - Politie beschouwt het niet als verdacht overlijden

De Belgische zakenman Bruno Charles De Cooman, vicepresident R&D bij het Russische staalbedrijf NLMK, is in mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen in Moskou. De man werd deze middag dood aangetroffen beneden zijn appartement. Zijn overlijden wordt bevestigd door het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken en door zijn werkgever.

17 reacties

  • patrick neyt

    6 jaar geleden
    Dit land doet me gruwen, putin is een Dictator eerste klas! en niet beter dan andere Dictators, ik begrijp niet dat sommigen hem op dit forum verheerlijken? denk je nu echt dat die man naar beneden gesprongen is,
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Ze gaan misschien nog beweren dat hij zijn ramen aan het lappen was.
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Ja, die zal wel zo maar uit zijn raam zijn gevallen??? Hier zit zeker meer achter en is een verdacht overlijden! De Russische maffia zal daar wel een handje geholpen hebben en wordt verdoezeld door de Russische onderzoekers, omdat ze er zelf baat bij hebben of uit schrik!
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Er zijn krachten achter de schermen aan het werk.. Je 'valt' niet zomaar 9 verdiepen naar beneden. Soit ongeacht hiervan, zijn er teveel 'toevalligheden' en factoren die als verdacht beschouwd kunnen worden. Als men daags nadien al bevestigd dat het niet verdacht is, maakt het net verdacht.
  • Patrick Huwel

    6 jaar geleden
    Zullen we ooit de waarheid weten??