Didier Verbaere
Volledig scherm
© Didier Verbaere

E40 in Wetteren richting kust opnieuw vrij na ongeval met vier voertuigen, wel nog file

Op de E40 is de rijbaan richting Gent opnieuw vrij na een ongeval met vier voertuigen ter hoogte van Wetteren. Het is er wel nog steeds aanschuiven, meldt het Vlaams Verkeerscentrum op Twitter.

10 reacties

  • Paul Geerts

    6 jaar geleden
    trajectcontrole al maanden buiten werking, brug in Erpe-Mere in herstelling , de camera's zijn er weg, het effect laat zich al voelen, er wordt opnieuw te snel gereden, geen controle zal zeker nog een jaar duren
  • Sammy Borgoo

    6 jaar geleden
    Valere, je hebt 100% gelijk. Men voegt in van 2de naar 3de rijvak maar moeten iets sneller gaan rijden daarvoor, eens ingevoegd remt het voertuig af om niet tegen het voorrijdende wagen te botsen. Als dan het achterkomend voertuig te laat merk dat er geremd wordt is het prijs.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Waarom moeten sommigen onnodige risico's nemen? De meerderheid van de chauffeurs is anti openbaar vervoer...
  • Evy De Kesel

    6 jaar geleden
    @valere vermeulen Voor je een reactie plaats weet eerst wat er gebeurt is he. Spijtig genoeg wat jij zegt klopt niet. En ik kan het weten wat de auto die spijtig genoeg op zijn zij ligt is mijn beste vriendin en de die da achter haar reed die ni op tijd kon remmen en in haar gat gevlogen is dus voor je iets weet waar over je praat
  • Guy Bekaert

    6 jaar geleden
    Zo lang wegpiraten geen rekening houden met anderen zal dit blijven gebeuren . Men is altijd aan het afgeven op middenvak rijders maar ik heb er geen probleem mee wanneer iemand op het middenvak zijn snelheid respecteert 115 / 120 dit is veel veiliger dan diegene die aan uw bumper kleven ook wanneer je uw aangegeven snelheid respecteert , dit zijn de boosdoeners .!