Het bouwbedrijf prijst zich aan met een foto van een vrouw die haar borstomtrek meet, met de begeleidende tekst "kleine prijzen en veel complexen".
Volledig scherm
Het bouwbedrijf prijst zich aan met een foto van een vrouw die haar borstomtrek meet, met de begeleidende tekst "kleine prijzen en veel complexen". © RV

“Kleine borsten zijn fysieke beperking”: ophef na uitspraak Russische reclamewaakhond

BizarIn Rusland is ophef ontstaan na een uitspraak van de reclamewaakhond, een officiële instantie. Daarin worden kleine borsten bij vrouwen omschreven als "een fysieke beperking."

10 reacties

  • Miguel Leboucq

    6 jaar geleden
    En hun reclamestunt werkt aangezien ze nu zelfs in de internationale media verschijnen.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Als die kleine borstjes maar dik staan van melk als er ne kleine is. Daar dienen die melkklieren voor. De rest is irrelevant.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Integendeel, kleine, fijne knuffel borstjes verlenen die vrouw in kwestie een uitermate engelachtige uitstraling ,die oproept tot tederheid. Ik ben er dol op.....
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    Goedkoop, gemakkelijk en zoutloos. Slecht reclamebureau, meer niet. Negeren lijkt me het best.
  • guru rest

    6 jaar geleden
    Ik zie het percentage dames dat een borstvergroting willen en laten uitvoeren alleen maar jaar na jaar stijgen. De vrouwenboekjes/tv shows staan er trouwens vol van. Wie creëert dan in feite de perceptie dat kleine borsten op één of andere manier een "gebrek" is ???