Het tankstation langs de E40 in Jabbeke
Volledig scherm
Het tankstation langs de E40 in Jabbeke © BELGA

Snelwegparking langs E40 in Jabbeke komende 3 maanden 's nachts dicht na schietpartij tussen transmigranten

De snelwegparking op de E40 richting kust in Jabbeke wordt de komende drie maanden 's nachts gesloten. Dat bevestigt de burgemeester Daniël Vanhessche (CD&V) aan VTM NIEUWS. In de nacht van dinsdag op woensdag vond er nog een schietpartij plaats tussen transmigranten, waarbij toen een gewonde viel.

102 reacties

  • roger Rymen

    6 jaar geleden
    Kunnen ze nu niet beter heel België afsluiten in plaats van de autostradeparkings? Trouwens waar moeten nu al die truckchauffeurs hun rusttijden gaan doen? In onze dorpen?
  • daan aerts

    6 jaar geleden
    Mr.Hesp ging dat toch oplossen , niks lossen die op .Graaien dat gaat gewoon schaamteloos verder maar voor de rest mooie praatjes en dat is het dan ook weer al
  • hannes leo

    6 jaar geleden
    Moet de transportsector nu de gevolgen dragen van het lakse optreden van sommige partijen, politici, advocaten, enz ivm de transmigranten? De burgemeesters zouden best hun invloed aanwenden om hun partijen een beetje aan te moedigen tot daadkracht. Het probleem stelt zich niet vanaf vandaag maar is al een hele tijd gaande.
  • Johny vanderlinden

    6 jaar geleden
    Parkeer voor het stadhuis en in de straat van de burgemeester en zijn schepenen, dan komen er misschien, ja misschien, andere oplossingen.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Terzake met Bogaert gisteren. Beke lijkt wel een tweederangs voorzitter te zijn. Zelfs voor federale implicaties wordt hij niet meer geconsulteerd. Ook Peeters heeft hem al genegeerd in het verleden. / De nefaste linkse invloed op het immigrantenbeleid zal ons nog duur te staan komen ; zelfs met een rechtse regering. Economisch, geweld, criminaliteit, racisme, veiligheid ... overal boeken we achteruitgang.