Mensen die proberen door te rijden, op het laatste nippertje proberen in te voegen of mensen die gewoon willen passeren: het is één grote chaos op de E40 ter hoogte van Heverlee.
Volledig scherm
Mensen die proberen door te rijden, op het laatste nippertje proberen in te voegen of mensen die gewoon willen passeren: het is één grote chaos op de E40 ter hoogte van Heverlee. © Vertommen

Werken E40 tussen Heverlee en Bertem worden maandagochtend afgerond

VerkeerDe werken op de E40 in de richting van Brussel tussen de aansluiting met de E314 en de afrit Bertem zullen zoals gepland op maandag 3 september om 6 uur 's morgens afgerond worden. Deze werken veroorzaken sinds de start op 24 augustus heel wat verkeershinder. Het Vlaams Verkeerscentrum roept daarom andermaal op dit stuk snelweg enkel te gebruiken voor de hoogst noodzakelijke verplaatsingen. 

2 reacties

  • Richard Derijcke

    6 jaar geleden
    Foei, Agentschap Wegen en Verkeer. Door dit agentschap draait het verkeer bij elke werf in de soep. Dringend voor een andere aanpak.
  • Guy Dupont

    6 jaar geleden
    Als men nu, zoals op veel plaatsen in het buitenland (vb. in Polen) ook op zondag had gewerkt.... waren de werken vroeger gedaan. Belgie moet nog veel bijbenen. Ik zat afgelopen zondag zelf 2x in de file met enorm tijdverlies.