Kobe en Peter kussen in de seizoensfinale van 'Thuis'.
Volledig scherm
PREMIUM
Kobe en Peter kussen in de seizoensfinale van 'Thuis'. © VRT

Geert Hunaerts na de onverwachte kus in 'Thuis': "Fulltime homo spelen? Nee dank u"

TVRaken Mayra, Waldek en hun dochtertje op tijd uit de brandende wagen? En overleeft Leo de bloedende hoofdwonde na de duw van Stan?De finale van 'Thuis' liet de fans achter met heel wat prangende vragen. Minder dramatisch, maar misschien wel de meest verrassende cliffhanger was de kus tussen Kobe en Peter. Was die het resultaat van iets te veel alcohol of kan er werkelijk iets bloeien? TV Familie vroeg het aan Geert Hunaerts. 

4 reacties

  • Chris Pauwels

    6 jaar geleden
    @Johanneke li Geloof je nu echt wat u schrijft? Mensen hebben geen keuze. Of springen ze ook van een dak omdat ze keuze zouden hebben?
  • Anne Nonsia

    6 jaar geleden
    @johanneke Li: ervoor kiezen? Ben je achterlijk? Weet je nog wanneer jij ‘gekozen’ hebt om hetero te worden? Neen zeker? Je bent gewoon verliefd geworden zonder te kiezen, zoals dat voor homo’s ook precies hetzelfde gebeurt. Daar komt geen keuze bij kijken.
  • Jan Van den Berg

    6 jaar geleden
    Als hij zo denkt , vindt het hypocriet want hij verdiend er wel goed geld mee. En welk publiek kijkt naar dit programma . Is terug een negatieve hint richting van de GLBT gemeenschap.
  • Nicolas Vercruysse

    6 jaar geleden
    Verstaanbaar