PN/RV
Volledig scherm
© PN/RV

Burgemeester vraagt extra hulp voor problemen met transmigranten op parking Groot-Bijgaarden: “Sfeer wordt opnieuw grimmiger”

BinnenlandDe burgemeester van Dilbeek in Vlaams-Brabant heeft extra maatregelen gevraagd om de veiligheid te garanderen op de snelwegparking in Groot-Bijgaarden. Enkele maanden geleden kwam er meer bewaking na problemen met transmigranten, maar dat is niet genoeg volgens Willy Segers. “Het ging een tijd beter, maar de sfeer wordt opnieuw grimmiger”, vertelde hij in De Ochtend op Radio 1.

125 reacties

  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Jambon bakt er niets van !
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Nee, Guy Van Becelaere , de Jambon lost juist nul de botten op . Het mag niet goed lopen want nva leeft van ambras en van angst . Leer zelf eens nadenken en wat verder kijken dan de neus lang is . Er waren nog nooit zoveel problemen dankzij nva. Papierkens uitdelen ,da helpt nie dat weet toch iedereen , niet ?
  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    En waarom mogen die mensen niet naar het VK? Zijn de Engelsen meer dan de andere lidstaten?
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Jambon is de oorzaak van alles. Wat een zwak figuur.
  • Guy Van Becelaere

    6 jaar geleden
    Marc Voets , de vorige regeringen oogsten nu wat ze gezaaid hebben met hun wanbeleid kom allen maar binnen geen probleem ! en weerom moet de nva de problemen oplossen en dan nog kritiek krijgen door daders van deze wantoestanden De burgemeesters worden wakker er zijn verkiezingen op komst en erna gaat het weer verder zoals van te voren,!