Getty/Photonews/AFP
Volledig scherm
© Getty/Photonews/AFP

Een afknapper voor Anderlecht, Musonda naar partnerclub van Chelsea en bedrijvige eersteklassers: dit was 'Transfer Deadline Day'

Transfer TalkNa maanden te hebben onderhandeld en met miljoenen euro's te hebben gegooid, sloot gisterenavond onherroepelijk de transfermarkt. In de allerlaatste Transfer Talk van deze zomermercato kon u nog een keer alle geruchten en voltooide transfers lezen. Herbeleef hieronder 'Transfer Deadline Day'.

48 reacties

  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    Alle aankopen bij dit anderlecht zijn nog slechter dan onder VHB.Hopelijk halen ze PO1 NIET.En dan durft heintje zeggen dat zijn ploeg prachtig voetbal speelt hahahahaha die is echt aan het dromen!!!!!
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Anderlecht is niet beter dan vorig jaar ...! Floptransfers van Coucke ! De titel zal tss Brugge genk en standard gaan .
  • Geert Van Laecke

    6 jaar geleden
    Amai, je zal maar supporter zijn van Anderlecht... Quizvraag: hoeveel spelers zijn er meer dan 50 competitiematchen gespeeld hebben voor Anderlecht. De herkenbaarheid voor de fans moet toch totaal weg zijn. Nieuwe voorzitter maakt er precies een duivenkot van, met de bedoeling om middelmatige spelers hopelijk voor veel geld te verkopen.
  • fernand Mostrey

    6 jaar geleden
    Gaat het in de voetbalwereld nog over voetbal, of over miljoenen?
  • johan Van Cauter

    6 jaar geleden
    De kritiek van Boskamp vind ok van de pot derukt om op zijn nederlands te zeggen.Marc Coucke probeert alles om de club er boven op te brengen,met jeugd alleen gaat dit niet.Deze ervaren speler erbij zal voor heel de ploeg goed doen.En Marcovic,als hij echt wil spelen zou hij inleveren maar wat gaat hij nu doen?Zijn broek verslijten bij Liverpool?