De vandalen spoten de boodschap 'Stem N-VA alle bruine buiten', samen met een hakenkruis, op de gevel van de moskee.
Volledig scherm
De vandalen spoten de boodschap 'Stem N-VA alle bruine buiten', samen met een hakenkruis, op de gevel van de moskee. © Vertommen

Moskee beklad met hakenkruis en oproep om op N-VA te stemmen: "Walgelijke boodschap"

BinnenlandDe Al Fath moskee in de Leuvense Penitentienenstraat werd afgelopen nacht door vandalen beklad. Ze spoten de boodschap 'Stem N-VA alle bruine buiten', samen met een hakenkruis, op de gevel van de moskee. 

98 reacties

  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    @Anna Pauels, zegt: Spijtig genoeg is de enige schuldige “Europa” die ons een aantal migranten verplicht oplegt, en niet Theo Francken, zoals Dhr Tom Faes nog steeds niet lijkt te begrijpen --- En jij blijkt niet te willen weten dat N-VA een Eurofiele partij is.
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Kan ook zijn om de zaak in vuur te krijgen en zo een N-VA in een slecht daglicht te stellen, er staat buite in plaats van buiten wat toch merkwaardig is of het zou een niet al te slimmerik moeten zijn.
  • An Peeters

    6 jaar geleden
    wat heeft de media het toch moeilijk om het hele gegeven eens even uit de doeken te doen, welke rol Europa hierin speelt, dat mag blijkbaar niet in de media en geen enkele journalist die het lef heeft om buiten de verplichte lijntjes te kleuren, en zo wordt de job van journalist gedegradeert tot herkauwer
  • mon Callens

    6 jaar geleden
    Ploertige NVA op zijn best ...
  • Franc saas

    6 jaar geleden
    Dit zou niet mogen gebeuren , een schande is het ...alhoewel ik de fustratie van veel mensen begrijp.De integratie is volledig mislukt ,om het zo dan toch maar te zeggen , de bruine willen zich meestal niet aanpassen ,m.a.w. onze waarden en normen aannemen, de taal spreken en ja ook gaan werken.