ANP
Volledig scherm
© ANP

Verdachte steekpartij Amsterdam-Centraal is 19-jarige Afghaan, mogelijk terreurdaad

SteekpartijDe man die er van wordt verdacht vanmiddag twee mensen te hebben neergestoken in het centraal station van Amsterdam blijkt een 19-jarige Afghaan met een Duitse verblijfsvergunning te zijn. Hij werd door de politie neergeschoten. Bij het incident rond 12.20 uur raakten twee andere mensen gewond. Zij werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is bezig met een onderzoek en daarbij "worden alle scenario's opengehouden". Terreur wordt niet uitgesloten. 

11 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Wordt vervolgd...
  • censor

    6 jaar geleden
    Hopelijk zijn die nederlandse rechters een beetje realistischer dan de Belgische qua straf. Lichtgewicht Geens maakt al aanstalten tussenbeide te komen bij te lichte bestraffing....
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Na lang overleg heeft de politie en de politiek besloten dat het volk niet langer voor de gek kan gehouden worden en heeft men het aangedurfd de waarheid te vertellen in de plaats van weer een verhaal over een "verwarde" jongeman. Benieuwd of men dat in België ook zou durven, maar meer dan waarschijnlijk zou het verhaal zelfs nooit in de pers mogen komen.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Nee nee dat moet men zeker verkeerd begrepen hebben !
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Ach, het is er maar een.