Facebook
Volledig scherm
© Facebook

“Mijn dochtertje stierf door luchtvervuiling en ik kan het eindelijk bewijzen”

BuitenlandDe moeder van een meisje (9) uit Londen dat stierf na een hevige aanval van astma, eist dat er een nieuw onderzoek komt naar de dood van haar dochter. Ze heeft daarvoor een verzoek ingediend bij de Britse procureur-generaal. Een eerder onderzoek draaide op niets uit, maar Rosamund Kissi-Debrah zegt nu dat er nieuw bewijsmateriaal is dat toont dat er meer aan de hand was. “Het was luchtvervuiling waardoor mijn dochter stierf en ik kan het eindelijk bewijzen.”

38 reacties

  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Indien er geen individuele factoren zouden bestaan, dan zou dus iedereen eraan dood gaan?
  • Dirk Vangossum

    6 jaar geleden
    er zijn mensen die in Zaventem komen wonen, en dan klagen over de vliegtuigen.... zelfde filosofie.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Nee de luchtvervuiling treft geen schuld alleen de moeder die de keuze maakte om in Londen te gaan wonen zij stelde haar kind met haar ziekte zo blood aan de vervuiling die toen al bestond had zij voor de gezondheid van haar kind gekozen was ze ergens anders gaan wonen zij had de keuze het kind niet ! voor je kind doe je tenslotte alles .
  • Rene Dannau

    6 jaar geleden
    vervuiling word in de eerste plaats veroorzaakt door overbevolking, net zoals een visvijver met teveel vis, alles gaat kapot.
  • Norbert Thieren

    6 jaar geleden
    Wij kunnen verhuizen naar de andere kant van de wereld maar niet iedereen heeft daar de mogelijkheden toe. Gemakkelijk te becritiseren als je niet heel de situatie kent.