Het doodsprentje van de doodgeschoten politie-inspecteur Amaury Delrez (37). Hij laat een vrouw en drie kinderen achter.
Volledig scherm
Het doodsprentje van de doodgeschoten politie-inspecteur Amaury Delrez (37). Hij laat een vrouw en drie kinderen achter. © BELGA

Verdachte van moord op politieman Amaury Delrez (37) ook beschuldigd van moordpoging op andere agent

De Nederlander die wordt verdacht van de moord op politieman Amaury Delrez in Spa blijft voorlopig in de cel. De raadkamer van de rechtbank in Verviers verlengde de voorlopige hechtenis van Yvo T.  met een maand, laat het parket van Luik weten.

3 reacties

  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    beroept zich op zijn "zwijgrecht" ... schaf die zwijgrecht, zeker af als er een dodelijk slachtoffer bij gevallen is, idem voor procedurefouten zoals een komma die verkeerd staat of een puntje op de i vergeten te zetten. Al die flauwe kul altijd, wees een man en kom op voor wat je gedaan hebt, verschuil je niet steeds achter advocaten en wetten.
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Geen straf kan te zwaar zijn.
  • Peter Berg

    6 jaar geleden
    Ik blijf blanco stemmen tot er een partij opstaat die de wetteloosheid aanpakt (levenslang, 3 moorden = 3 straffen, niet zoals nu een "solden"straf 3 doden 1 straf, geen vervroegde vrijlating voor zware feiten - integendeel - bij slecht gedrag nog wat bij).