BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België (31/08). Bölöni jaar langer bij Antwerp - Beerschot-Wilrijk klopt Union - Defensieve zorgen voor Anderlecht

FT BelgiëHoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

4 reacties

  • willy van dijck

    6 jaar geleden
    Beter slecht spelen en winnen, dan goed spelen en verliezen of gelijk spel. Maar 1b is geen gemakkelijke competitie met deze formule.
  • Leon TRIMPE

    6 jaar geleden
    Met deze trainer,deze spelers en staf EN met scheidsrechters die minstens 90% T.OP zijn ,verliest ANTWERP FC geen enkele match !!
  • RONNY HELSEN

    6 jaar geleden
    Eender wie , het is er ene die echt niks kan vinden en dan maar Moeskroen ! Wie wil daar trainer worden ? Leekens misschien , nog eens . Zoals gezegd , ene die niks vind .
  • Carina Stulens

    6 jaar geleden
    Vossen terug fit om de bank te gaan verslijten. Als Wesley blijft en met Rezaie erbij komt hij daar niet meer af of het moet zijn dat ze hem telkens inbrengen als ze een via de VAR een strafschop krijgen. Maar ik denk niet dat dat kan volgens de regels...maar dan laat Verhaeghe ze wel aanpassen.