EPA-RV
Volledig scherm
© EPA-RV

Moeder gezinsdrama had al afspraak bij psychiater: "Zorg voor drie kleine kinderen werd haar te veel"

De moeder die woensdag haar drie kinderen ombracht in Varsenare, belandde een tweetal weken geleden in een negatieve spiraal van emoties. "Ze kreeg drie kinderen in korte tijd en dat werd haar wellicht te veel", zegt haar advocaat Philip Van den Berghe. Samen met beide grootmoeders staat hij dinsdag de pers te woord.

97 reacties

  • stefanie langbeen

    6 jaar geleden
    Ik begrijp velen hun reactie niet. Moest het de vader zijn die de kinderen had vermoord zou hij een monster zijn. Maar omdat de moeder een depressie had is alles zo goed te praten. Belachelijk. Daar hebben die kinderen niets aan. Moord is moord!
  • CAROLINE Vantomme

    6 jaar geleden
    Van u kinderen blijf je af Als je problemen hebt zoek hulp er zijn mogelijkheden genoeg. En dan wat moet dat niet zijn voor die vader plots is er niets meer.ja een gepaste straf is hier op zijn plaats
  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Ik denk zelf dat ze levenslang zal krijgen . Geen kinderen maken is het simpelste.. als kinderen te veel zijn maak je geen .
  • Christine Laurent

    6 jaar geleden
    Ik vraag mij af of zoiets al eens gebeurd is. Iemand die weet heeft van mensen met postnatale depressie die zoiets doen? Ik heb er alvast nog nooit van gehoord.
  • Peter Rouchet

    6 jaar geleden
    Veroordelen is voor velen alhier de simpelste oplossing! Het valt niet gied te praten,maar hoe diep moet deze vrouw niet gezeten hebben! Als men maanden moet wachten op enige hulp,kan het licht bij sommigen uitgaan.