RV
Volledig scherm
© RV

F1-oefensessie Italië ontsierd door megacrash, Vandoorne krijgt muizenissen niet weg en doet even slecht als 18-jarige concurrent

Formule 1Marcus Ericsson is bij het begin van de tweede vrije oefenritten voor de GP Formule 1 van Italië spectaculair gecrasht met zijn Sauber. De Zweed verloor kort voor de eerste bocht de controle over het stuur en ging met zijn bolide enkele keren over de kop. Stoffel Vandoorne (McLaren) klokte de traagste tijd. In de eerste vrije oefensessie strandde ook zijn 18-jarige concurrent Lando Norris op de laatste stek. 

35 reacties

  • Jan Lanclus

    6 jaar geleden
    Miche Hadam je kan het mij dan eens uitleggen.
  • Michel Hadam

    6 jaar geleden
    U heeft het helaas niet begrepen Jan Lanclus......
  • Jan Lanclus

    6 jaar geleden
    @Michel Hadam: natuurlijk kan je vergelijken. Je moet immers naar de verschillen kijken.Of het nu nat of droog is speelt geen rol. En daarbij, het verschil met de pole en Stoffel als laatste is maar 1.5 seconden, hij kon evengoed in de top tien geeindigt zijn. Alonso was zelf trager in Q2 dan Stoffel in Q1.
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Van al die mensen die hier Stoffel kleineren ben ik benieuwd hoeveel er ooit al een F1 wagen van dichtbij (of veraf) gezien hebben? Zeggen dat hij het niet kan getuigd van onkunde, Stoffel kan het wel, maar zijn zeepkist kan gewoon niet rapper. Wat moet hij dan doen, bijtrappen zoals bij een step?
  • Michel Hadam

    6 jaar geleden
    McLaren heeft na de eerste vrije training gezegd dat Norris klaar is voor de F1. Tijden zeggen niet zoveel omdat de baanomstandigheden veranderden. Op de momenten dat Norris en Alonso tegelijkertijd op de baan waren was Norris even snel. Iets wat Stoffel in 1,5 jaar nog niet is gelukt.....