Getty
Volledig scherm
© Getty

‘ER’-actrice Vanessa Marquez in haar huis doodgeschoten door de politie

CelebritiesActrice Vanessa Marquez (49), vooral bekend voor haar rol als Wendy Goldman in 'ER', is gisteren doodgeschoten door de politie in South Pasadena in Californië. Het vuur werd geopend nadat de actrice de agenten zou bedreigd hebben. 

23 reacties

  • bart vansteenkiste

    6 jaar geleden
    zwaar overtreding van de politie , ze heeft wel een wapen gericht op de politie , je moet u goed informeren , dan moet de politie schieten , zo is het ook in belgie hoor denk niet als je morgen een wapen trekt dat ze u niet zullen neer knallen hier .
  • Katherine Baker

    6 jaar geleden
    En met een pistool in de hand, kunnen ze niet meer schieten op anderen als ze zelf geschoten worden in de benen ... ? Liggen die dan direct in coma of zo ? Rare redenering .....
  • Louis van der Dol

    6 jaar geleden
    Vermoord door hersenloze agenten. Je heb een keus als agent en die bestaat uit dooschieten of uitschakelen.... helaas kiezen steeds meer hersenloze agenten voor de eerste optie.
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Wanneer je iemand in de benen schiet kan deze nog steeds terugvuren.Schiet je hem/haar in de borst dan is het direct een ander verhaal.richt je een wapen op de politie hou dan rekening met de gevolgen.Een mes is weer een ander verhaal.Schiet in de benen en de persoon kan niet meer op je afkomen.
  • Guido Ceuleers

    6 jaar geleden
    Ik weet niet wat een B§B gun is, maar je kan haar toch ook wel neerschieten op plaatsen van haar lichaam, waardoor ze niet hoeft te sterven ?