De vrouw keek sprakeloos toe hoe haar hond op de bakjes met eten toestapte.
Volledig scherm
De vrouw keek sprakeloos toe hoe haar hond op de bakjes met eten toestapte. © Screenshot ITV

Hilarisch: ‘vegetarische’ hond zet baasje voor schut op televisie

DierenEen vrouw die er 100% zeker van was dat haar hond "uit vrije wil" alleen vegetarisch at, is tijdens een live tv-show voor schut gezet. Toen de hond de keuze kreeg tussen een bakje met enkel groenten en een met enkel vlees, twijfelde hij geen seconde.

35 reacties

  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Philip Meys ik ken genoeg kinderen die uit eigen keus groenten kiezen, zelfs boven frieten. Het opdringen van uw levensstijl onder de norm gezond en een dier of kind kan niet bewust kiezen, is ten zeerste hypocriet. Ik ben omnivoor, en heb geen supplementen nodig.
  • Rayan El Arami

    6 jaar geleden
    Kenny Peeters. Ik ben geen vegetariër maar ga wel akkoord met je reactie. Honden hebben een voeding die hoofdzakelijk uit vlees bestaat nodig. Punt. Alleen niet omdat ze er de tanden voor hebben zoals sommigen beweren. Een panda zijn gebit al eens bekeken? Die heeft een gebit van een vleeseter maar eet uitsluitend bamboe. Al moet gezegd dat het dier daardoor constant het risico op ondervoeding loopt.
  • Bart Vermeulen

    6 jaar geleden
    Zelfs is ze geen veganiste, daar geloof ik niks van, dat zijn juist de ergste om hun wil op te dringen aan anderen... En wss heeft die ook geen tekorten en gezonder dan ooit!!! :-) Man, man, man maar nu vroeg ik mij af... mag het konijn nu ook vleeskorrels eten? Wedden dat hij het ook eet? Als hij niet anders kan zowiezo...
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Natuurlijk zal uw hond vegetarisch eten. Want als je hem niks anders geeft lijdt hij honger. Maar het gaat hier over als hij de keuze heeft. Een hond gaat dan altijd het vlees kiezen.
  • Philip Meys

    6 jaar geleden
    Een hond(een kat niet) kan je perfect veganistisch laten eten. Ik geef mijn honden veganistische korrels en laat hun bloed checken. Geen tekorten in het bloed maar ook geen diarree meer zoals vroeger. Natuurlijk, als ze de keuze hebben, zullen ze wel vlees kiezen door de geur. Laat de keuze van voeding over aan een kind, dan kiest dat zelf ook niet voor groenten maar eerder voor snoep, frietjes, gehakt... Dat wil daarom niet zeggen dat dat gezond is.