Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Ons geld was gewoon op": Jamie Oliver verliest 105 miljoen euro in drie jaar tijd

CelebritiesTV-kok Jamie Oliver (43) heeft in de Britse zakenkrant Financial Times in zijn kaarten laten kijken. Of beter gezegd: in zijn boekhouding. Die ziet er echter niet bepaald goed uit. Jamie is de afgelopen jaren naar eigen zeggen zo'n 105 miljoen euro armer geworden.

14 reacties

  • Annette Jansen

    6 jaar geleden
    Wat n oordelen allemaal weer. Wij hebben er gegeten en het was eerlijk. Leef en laat leven. Hij zal t nu ook zelf moeten opvangen weer en de prijs betalen
  • Ellen Debord

    6 jaar geleden
    Ene dat zijn rekeningen niet betaald. Geen compassie.
  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Ja je kan het ook een beetje té groot zien en overdrijven en hoe groter hoe minder controle men daar op heeft hij had het slimmer moeten spelen zoals Mc Donald en het meeste in franschise geven !
  • Baldr VanHoek

    6 jaar geleden
    Kok spelen is het niet overlaten aan anderen... maar daar moet je heel hard voor werken. In Belgie loopt er ook zo'n kookwonder rond dat het ene na het andere zaakje opent en sluit maar hij verkiest de laatste jaren liever programmaatjes te maken omdat het makkelijker verdient uiteraard. Over prijsbewustheid en kwaliteit zwijgt hij ook liefst omdat het gewoon lekker moet zijn. Tijd leert heel snel dat je zo niet kan overlven.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Ik zou dat nooit kunnen nadoen....