Pexels
Volledig scherm
© Pexels

4 dingen die psychologen elke dag doen om gelukkiger te zijn

Goed GevoelAristoteles wist het al: ‘Geluk is geen gevoel, maar een activiteit’. Veel dingen in het leven overkomen je gewoon, maar andere dingen, zoals gelukkig zijn, heb je vaak ook zelf in de hand. Hier vind je vier gewoontes van psychologen die je zelf kan proberen om gelukkiger te zijn.

6 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Ik kijk alle dagen in de spiegel, en weet elke puist zitten. Ik denk nooit aan geld, maar weet als geen ander hoeveel ik altijd op zak heb. Ik groet altijd de mensen met "En dag de zon voor U altijd mag schijnen ", dan kan ik er ook van genieten. kruip alle dagen vroeg in ben, om telkens opnieuw deze dingen te doen, en te verbeteren.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Wanneer ik me een beetje down voel spring ik op mijn fiets ,schrijf inderdaad iedere avond in een boekje hoe dankbaar ik ben voor al het goede/mooie wat ik die dag heb mogen beleven,en inderdaad ik voel me een heel stuk gelukkiger.
  • Pascal Nicolas

    6 jaar geleden
    Zeer herkenbaar ;)
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Punt 5 ; Ze drinken pinten bier
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Als er 1 ding is die je moet doen om u zelf gelukkiger te maken: luister NOOIT naar de bullshit van psychologen. wees gewoon uzelf, luister naar uw lichaam en wees blij met simpele dingen.