Westerlo boekt na rust vlotte zege bij OHL

Westerlo heeft zijn tweede zege van het seizoen beet. De Kemphanen wonnen op het veld van OHL met duidelijke 1-3 cijfers. Zo blijft Westerlo bovenin meedraaien in de Proximus League, met één puntje minder dan leider Lommel. Dat bleef op een 2-2 gelijkspel steken bij Roeselare. Voor Westerlo scoorden Abrahams, nieuwkomer Ghandri en Naessens. Een opsteker voor Westerlo, na de pijnlijke bekerexit eerder deze week.

jtp

HERBELEEF hier de wedstrijd!

Westerlo nam de bovenhand in de wedstrijd net voor rust, toen Kurt Abrahams in minuut 42 de bal onder doelman Thamsatchanan de schuiven. De 0-1 was meteen ook de ruststand. Yannick Aguemon bracht de thuisploeg net voor het uur weer langszij: 1-1.

Het teken voor Westerlo om aanwinst Nader Ghandri in te brengen, deze week nog maar overgekomen van Antwerp. De Algerijn bedankte meteen voor het vertrouwen en zette op minuut 63 de 1-2 op het bord. Vijf minuten later besliste Jens Naessens het duel: 1-3 eindstand.

Door deze zege heeft Westerlo zeven punten, één minder dan leider Lommel. Dat speelde zaterdagavond op het veld van Roeselare, daar werd het 2-2.. OHL blijft achter met 5 op 12 en staat vierde.