Wouter Van Besien.
Volledig scherm
Wouter Van Besien. © Foto Photo News

Groen fietst langs gevaarlijkste kruispunten van Hoboken

Naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen hebben leden van Groen Hoboken samen met fractieleider Wouter Van Besien een fietstocht gedaan langs de gevaarlijkste punten in het district. "Voor Groen is verkeersveiligheid een absolute prioriteit."

20 reacties

  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Geen enkele regering heeft meer gedaan voor de zwakke weggebruikers dan de huidige, dat is een dramatisch probleem voor de Groenen die dat beschouwen als hun exclusief thema.
  • Eric Vanovermeire

    6 jaar geleden
    Vanmiddag nog hard in de remmen moeten gaan voor fietsers die stop negeerden. En Groen : vele verkeerssituaties zouden al veiliger zijn mochten die ecolo's niet gaan dwarsliggen elk stukje weiland of boom die moet wijken voor o.a. een beter fietspad !
  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    - Beste groenen, doe niet zo hypocriet ! Als het regent en sneeuwt zie ik nog maar weinig fietsers in de straat. Dan krijgt het comfort v/h autogebruik plots 'prioriteit 1'.
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Veilig fietsen begint bij de fietser zelf. In 78% van alle ongevallen blijken volgens verzekeringscijfers de fietsers in fout. Dus werk niet rond het probleem heen maar pak het aan bij de oorzaak. Geef fietsers bij echt verkeersgevaarlijke overtredingen een hoge boete en de ongevallencijfers zullen dratisch dalen binnen drie maanden.
  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    Ga toch sokken breien man!