De plaats van het ongeval.
Volledig scherm
De plaats van het ongeval. © Twitter/CruzRoja Extremadura

Belgisch gezin crasht op vakantie in Spanje: één dode, vijf gewonden

Een 50-jarige Belg is gisterenavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de A66 in het Spaanse Almendralejo, in de regio Extremadura. Vijf gezinsleden van de man raakten gewond bij het ongeval. Dat meldt de Spaanse nieuwssite Hoy.

13 reacties

  • Rika Damen

    6 jaar geleden
    Gecondoleerd
  • Abdellah Haddouch

    6 jaar geleden
    Veel sterkte aan de famillie .je kunt het niet beschrijven hoe erg het is om tijdens je terugkeer van je vakantie zo iets te moeten meemaken.ik heb ook een zwaar ongeval meegemaakt met een vrachtwagen die op ons is ingereden ook bij terugkeer van vakantie.gewoon verschrikkelijk .dat is niet van zwaargeladen of een oude auto .
  • Valentijn Jacobs

    6 jaar geleden
    Verschrikkelijk als je dit overkomt bij terugkeer van vakantie, volgens de Spaanse media was het een Marokkaans-Belgisch gezin, niemand heeft daar een boodschap aan maar een perfecte berichtgeving begint echt uitzonderlijk te worden, sterkte aan de familie.
  • Said Sabaouni

    6 jaar geleden
    Veel sterkte aan familieleden veel beterschap voor verwondingen. Ik kan geen woorden voor.
  • Anna Kanchoef

    6 jaar geleden
    Sterkte aan de familie.
  1. Hof besluit dat straf van 20 jaar cel voor R. Kelly terecht is

    Hof besluit dat straf van 20 jaar cel voor R. Kelly terecht is

    De straf van twintig jaar cel voor R. Kelly voor kinderporno en afpersing is terecht. Dat oordeelt het hof in Chicago in het hoger beroep dat diende, meldt ABC News. Kelly werd in 2021 schuldig bevonden aan onder meer het leiden van een organisatie die als doel had vrouwen en meisjes te misbruiken. De voormalige zanger werd daarvoor veroordeeld tot een gevangenisstraf van dertig jaar. Kelly werd later in Chicago veroordeeld tot nog eens twintig jaar cel. De Amerikaan ging tegen beide uitspraken in beroep.
  2. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Israël geeft gijzelaarsdeal laatste kans: “Anders invasie Rafah”

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Israël geeft gijzelaars­deal laatste kans: “Anders invasie Rafah”

    Lees hier al het nieuws terug van vrijdag 26 april over de crisis in het Midden-Oosten. De VS en 17 andere landen roepen op tot de vrijlating van gijzelaars door Hamas en zeggen dat er een deal op tafel ligt die in ruil daarvoor een staakt-het-vuren biedt. Ondertussen ontvluchten Palestijnen de stad Rafah massaal door een dreigend Israëlisch offensief. Minstens 150.000 burgers zouden de afgelopen weken zijn vertrokken, aldus Israëlische media. In dezelfde stad zijn donderdag een werknemer van het Belgische agentschap Enabel en diens zoontje omgekomen bij een Israëlisch bombardement.