PVV-leider Geert Wilders en Filip Dewinter doen zich tegoed aan Hollandse maatjes.
Volledig scherm
PVV-leider Geert Wilders en Filip Dewinter doen zich tegoed aan Hollandse maatjes. © ANP

Vogeltjesmarkt met hekken afgezet en waterkanon om de hoek voor bezoek van Geert Wilders

De Nederlandse politicus Geert Wilders heeft vandaag een bezoek gebracht aan Antwerpen op uitnodiging van Vlaams Belang. Naar aanleiding van dat bezoek is het veiligheidsniveau in de Scheldestad opgetrokken tot niveau 3. De politie heeft met hekwerk de zondagmarkt op het Theaterplein afgebakend. Aan de ingangen hielden agenten toezicht op de bezoekers. Achter de hoek stonden het waterkanon en versterking klaar voor het geval er incidenten zouden zijn.

137 reacties

  • Christian Van der Auwera

    6 jaar geleden
    Echt veel volk was er precies niet.
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    @Danny Billiau, als een stem als op het VB een verloren stem is omdat het nooit in de regering zal zitten, is een stem op N-VA helemaal een verloren stem: de N-VA zit wel in de regering, maar het blijft bij dat zitten en het vullen van zijn zakken. Dan liever een verloren stem (voorlopig toch) aan een partij die de vinger op wonde blijft leggen en tegen de belgicistische en EU schenen durft te schoppen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En al die opgeklopte veiligheidsmaatregelen helemaal voor niets! Wilders en Dewinter zullen wel danig gefrustreerd zijn dat de verhoopte rellen er niet gekomen zijn! Geen enkel incidentje!
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Ipv zich af te vragen 'hoe veel ons dit gaat kosten' beter afvragen hoe veel de vluchtelingentsunami ons al gekost heeft ?
  • CV DL

    6 jaar geleden
    De allerbeste voedingsbodem voor rechts is links