.
Volledig scherm
. © videostill/Instagram

Mysterie op superjacht van miljardair: model (20) dood aangetroffen op dek

De Griekse politie is een moordonderzoek gestart nadat het het 20-jarige Australische model Sinead McNamara dood werd aangetroffen op het dek van een superjacht. De eigenaar van het jacht is Alberto Bailleres, een Mexicaanse zakenman met een vermogen van 8,2 miljard euro.

12 reacties

  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Ik hoop juist dat ze nieuws geven over wat ze dood oorzaak is Ik vind dit erg !! dat je zo schoon bent ik denk dat ze alles had.. en gelukkig was . Dat neem mij boven alles !! dat je prachtig bent aantrekkelijk !! En dat je dood bent aan begin van u leven .. Ik hoop alles dat het uitgeklaard word wat de doodsoorzaak is !!! En dat het verschijnt hierop !!!! Voor de familie moet dit erg zijn !!!!!
  • Albert Laurent

    6 jaar geleden
    Geld, drugs en vrouwen ,dat is het leven van de miljardairs ( zie Trump ) Men weet het ,alleen kan men, wil men ,en mag men niet hierop ingaan want zij zijn het die de wereld besturen, niet de regeringen.Jonge vrouwen laten zich hieraan verleiden en dikwijls bekopen ze dat met hun leven.De rest is voor de doofpot.Dit is geen leugen maar de realiteit.
  • Joery Goubert

    6 jaar geleden
    Ne rijke vent moet je nemen. Luxe is mooi ,maar je weet dat er altijd gevolgen kunnen van komen. Geld macht wat is de wereld ziek.
  • Dick DECOCK

    6 jaar geleden
    De " modellen" vallen als vliegen tegenwoordig,nieuwe trend?
  • chantal browaeys

    6 jaar geleden
    20 jaar en model op grote schepen met rijke oude mannen … amai toch … 20 jaar en onozel … ze wist toch dat er iets niet pluis was