Antoon Verbeeck
Volledig scherm
© Antoon Verbeeck

Jogger aangevallen door politiehond

Keerbergenaar Ruben Vanderborght (32) is op gisterenavond tijdens het joggen in buurgemeente Putte aangevallen door een politiehond. De man liep daarbij een tiental wonden op. 

83 reacties

  • Maria Arens

    6 jaar geleden
    GEEN honden in dienst bij politie. Daar dienen dieren niet voor.
  • Luc Cuypers

    6 jaar geleden
    "Als hij bleef silstaan" was er mischien niets gebeurd ?? Probeer het eens …………..
  • paul piens

    6 jaar geleden
    Hij zag mogelijke inbrekers en ging lopen. Hij zag een hond en ging weer lopen. dappere kerel , maar in de krant komen en drama verkondigen dat kan hij wel. Als het inderdaad een getrainde politie hond was en hij was blijven stilstaan was er niks gebeurd. Als hij de politie had gebeld voor de would be inbrekers had hij trouwens stil gestaan. En ja elke hond maakt eens graag een uitstap als hij de kans krijgt goed afgericht of niet.
  • Daisy Daelemans

    6 jaar geleden
    Politiehonden vallen aan als ze daar de opdracht voor krijgen. Meestal worden de aangevallene dan gebeten in arm of been en lost de hond enkel op bevel. Voor mij is dit duidelijk een uitdaging.
  • Babs J

    6 jaar geleden
    Meneer heeft enkel wat schrammen op zen elleboog, waarschijnlijk alleen nog van het vallen op de grond. En een ‘bijt’wonde op zijn hoofd. Als een mechelaar bijt om te bijten zie je er nie zo uit, ik spreek uit ervaring !