Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Toen Scarlett (24) deze foto op Instagram postte, had ze nooit kunnen vermoeden hoeveel bagger ze over zich heen zou krijgen

BuitenlandEen Britse blogster is in het oog van de storm terechtgekomen nadat ze een schijnbaar onschuldige foto postte op haar Instagrampagina. Het was een foto zoals Scarlett London (24) er al zo veel had gedeeld, maar deze keer werd hij opgepikt door iemand op Twitter en die haalde haar helemaal door het slijk. Om het nog erger te maken, ging de tweet daarna viraal.

86 reacties

  • francis vanoverschelde

    6 jaar geleden
    Al die zever verbieden . Blok it.nutteloos 1000%
  • Pieter Vankamp

    6 jaar geleden
    nathan lijkt fel op david.
  • Tessa vandermout

    6 jaar geleden
    Who cares. Keuzes maak je zelf en als je je door die onzin laat verleiden zegt dit meer over jou dan over degene die het aanprijzen. Ik vind het in ieder geval een schoon kind.
  • jorg de clerck

    6 jaar geleden
    Heel de wereld is fake. Voor alles betalen de veel te veel. Je moest eens weten hoeveel er in schulden zitten omdat ze mensen willen imponeren, met materiaal dat ze niet nodig hebben dat ze betaald hebben met geld dat ze niet hadden.
  • Lode Lemmens

    6 jaar geleden
    Gewoon een foto met een mooie jonge vrouw op. Als je je daar ook al kwaad om moet maken: dringend een psychiater raadplegen.