BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Antwerps burgemeester Bart De Wever gealarmeerd: "Cocaïnemaffia staat op punt politieke invloed te kopen"

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) waarschuwt dat de cocaïnemaffia zich inkoopt in de haven, gemeenschappen én binnenkort mogelijk ook in de politiek. "Voor sommige gemeenteraadsleden durf ik mijn hand niet in het vuur te steken."

867 reacties

  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Willy, jouw vertrouwen in De Wever is groot, de ontgoocheling kan voor trouwe believers als jij echter desastreus zijn.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Bart de Wever heeft van niemand lessen te krijgen ! Hoe meer de oppositie roept hoe slimmer den Bart is en weet dat hij het aan de juiste kant heeft !
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Ik heb een Bartje of een andere graaier niet nodig om te weten dat de drugsmaffia zich overal probeert in te kopen. Dat is algemeen geweten en gebeurt al vele jaren, net zoals in andere landen. Wat is het volgende? Moet hij straks ook nog zeggen dat het morgenavond donker zal worden? Kunnen velen niet zelfstandig nadenken? De waarheid? Stemmetjes ronselen en de aandacht van zijn falen afleiden.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    885 reacties amai dat is veel voor wat poeier ! Bart de wever heeft toch hier weer succes ! Normaal hij spreekt de waarheid !
  • Alfons Hendrickx

    6 jaar geleden
    wie het buitenland invoert zonder goed nazicht krijgt zulke toestanden ze willen zich snel verrijken en omkopen bestaat al van in de middeleeuwen