Grote hinder na dodelijk ongeval op Brusselse ring: vrachtwagenchauffeur (50) overleden

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De Brusselse buitenring was maandagochtend ter hoogte van Wemmel een tijdlang versperd door twee ongevallen. Daarbij kwam een vrachtwagenbestuurder om het leven. Pas na de middag kon de rijweg opnieuw volledig worden vrijgegeven.

lbo

Rond 4.20 uur gebeurde een eerste ongeval, net voor Zellik. Daarbij was één voertuig betrokken. De bestuurder van die wagen moest naar het ziekenhuis gebracht worden.

Door het ongeval ontstond er een file, maar in de staart van die file gebeurde een tweede ongeval. Daarbij raakten drie vrachtwagens betrokken. Zeker één truck is daarbij in brand gevlogen. De chauffeur van een van de drie vrachtwagens, een vijftigjarige man uit Brugge, is overleden. Een andere vrachtwagenchauffeur werd naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert niet in levensgevaar.

Aanvankelijk werd er gecommuniceerd dat er ook een personenwagen bij het ongeval betrokken was, maar dat bericht werd later gecorrigeerd.

© TomTom

Door de ongevallen was de buitenring in Jette een tijdlang volledig versperd. Daardoor ontstond er al snel een kilometerslange file. Na de middag was de snelweg opnieuw volledig vrij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen