BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België (3/9). Markovic richt zich tot Anderlecht: "Geld was niet het probleem" - Officieel: Wesley verlengt bij Club tot 2023

Belgisch voetbalHoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

31 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Je moet me geen woorden in de mond leggen die ik niet heb gezegd rikske. Herlees de reactie van ringoo en je zal begrijpen waarom ik dat schreef, als je die dan wel begrijpt.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Wat lees ik hier nu ? Het opperhoofd pent hier neer; een aangeschoten bal die NIET binnen je bereik valt is NIET altijd fout. Ok. En een aangeschoten bal die WEL binnen je bereik valt is misschien wel ALTIJD fout ? Loop toch janken man ipv hier DE grote connaisseur te willen uithangen. Jongens toch.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    ringootje van der pulst, een aangeschoten bal die niet binnen je bereik valt is niet altijd fout. Leer begrijpend lezen manneke.
  • jozef van riel

    6 jaar geleden
    Neen Philip. Wat jij zegt is ook niet helemaal waar. De hand (arm) moet zich toch steeds in een 'normale' positie bevinden. Want anders zou je een muur kunnen vormen bij een vrije trap met de armen omhoog. Als de bal er dan tegen komt, beweeg je je arm ook niet naar de bal. Geen handspel volgens u dan?!
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Philip die reglementen worden reeds 50 jaar aangepast wanneer er ene met een mauve truitje van het randgemeente ploegje op het veld rondloopt. Bij het begin van de play-offs worden de punten gehalveerd maar die worden aan dat ploegske terug geschonken door middel van schandalige scheidsrechterlijke beslissingen telkens in hun voordeel. Dat hebben wij met zijn allen verleden seizoen genoeg gezien. En dan nog durven ze schaamteloos kakken op Club en op Verhaeghe.