Stoffel Vandoorne.
Volledig scherm
Stoffel Vandoorne. © EPA

Stoffel Vandoorne verlaat McLaren na dit seizoen: "Niet de successen kunnen boeken waarop we gehoopt hadden"

Formule 1Stoffel Vandoorne zal volgend seizoen niet meer plaatsnemen in de oranje McLaren-wagen. Dat bevestigde het Formule 1-team zonet op Twitter. De Kortrijkzaan zwaait na dit seizoen af bij de renstal, de Brit Lando Norris wordt zijn vervanger. Waar de toekomst van de 26-jarige Belg ligt, is voorlopig niet duidelijk.

104 reacties

  • Lucaz Keizer

    6 jaar geleden
    Beste Ingrid, toch zo ik nog graag weten waar je Stoffel-haat vandaan komt? Heeft hij dat zitje bij MC Laren misschien van jou afgesnoept? :):):)
  • Michel Hadam

    6 jaar geleden
    Belgische fans zoals we ze kennen: het is altijd de schuld van een ander......
  • Jan Lanclus

    6 jaar geleden
    en al die zever ligt aan Ingrid
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Breek maar af ,de meesten van ons weten niet eens hoe de techniek van F 1-bolide ineen steekt en hoe het werkt ,laatst probeerde ik een Audi 8-cilinder voorbij te steken ,doch het lukte niet omdat de chauffeur van de Audi zijn gaspedaal even indrukte .Mijn Golf 4 cilinder van 1993 moest passen .Aan Stoffel Van Doorne ,succes bij uw nieuwe renstal indien het mogelijk is .
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Het ligt aan de auto, het ligt aan het team, het ligt aan de teambaas, het ligt aan Alonso, het ligt aan Norris, het ligt aan zijn manager, het ligt aan ......alles behalve Vandoorne zelf?