Topman van het Katholiek Onderwijs Lieven Boeve.
Volledig scherm
Topman van het Katholiek Onderwijs Lieven Boeve. © BELGA

Katholiek Onderwijs Vlaanderen pikt kritiek De Wever niet: "Onze scholen slagen er zeer goed in leerlingen te laten excelleren"

Katholiek Onderwijs Vlaanderen reageert verbaasd op de kritiek van Bart De Wever aan het adres van de katholieke onderwijskoepel. In een reactie noemt ze de kritiek van de N-VA-voorzitter ook "onterecht".

47 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    De mislukkeling tracht zich nog te redden de miskleun van de eeuw Boeve.
  • Greta Van de Vyver

    6 jaar geleden
    Raf Peeters, spijtig voor jou maar er zijn er nog velen die blij zijn dat iemand de waarheid durft te zeggen. Maar ja, als BDW iets zegt staan zijn coalitiepartners al te roepen en te wringen om negatief te doen en alles te dwarsbomen. Waarom. Simpel: jaloers dat ze er zelf niet opkwamen en het ook niet durven toegeven, want zij waren destijds mee verantwoordelijk voor het slechte beleid.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    N-VA is nog veel te braaf. Voor mij is niet aanvaardbaar dat gelijk welke religie eigen scholen heeft. Er mag maar één soort onderwijs zijn. Gemeenschapsonderwijs. Dat moet opgewaardeerd worden. Alle vrij scholen moeten verdwijnen.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    ons onderwijs is vergelijkbaar met het volgende:Napoleon liet de goudstukken smelten en voegde er meer koper toe,op het zicht net hetzelfde,in de realiteit ,de helft minder waard,dat wordt ons onderwijs,
  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    Waarom wordt in dit land het baccalaureaat niet ingevoerd zoals in Frankrijk, dwz hetzelfde examen voor iedereen volgens de studiekeuze. Dan zouden wij toch exact weten hoe onze leerlingen excelleren.