Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © BELGA

Zeker 87 olifanten gestroopt in reservaat in Botswana

In een reservaat in Botswana zijn al minstens 87 olifanten gedood. Dat meldt de organisatie Elephants Without Borders (Olifanten Zonder Grenzen), die het reservaat vanuit de lucht observeert en onderzoekt. Het gaat volgens de organisatie om een van de grootste strooppartijen ooit.

88 reacties

  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    Walgelijk mensdom!! Dit is met voorbedachte rade om rangers hun wapens af te nemen!! Heeft dit inderdaad te maken met de nieuwe president??? Dit moet stoppen voor het te laat is voor deze machtige dieren! Men zou het ivoor onbruikbaar moeten maken …… Boycot allen samen deze landen, geld is het enige land dat telt!!!
  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    Help, dit kan zo niet verder met deze arme dieren,! Rangers ontwapenen geeft al een sein naar de moordenaars dat ze hun gang kunnen gaan!! Dit moet stoppen voor het te laat is, Tanden op een manier oninteressant maken voor deze dierenbeulen, moordenaars!!!!! Straf kan niet zwaar genoeg zijn voor zulk soort MENSDOM ☹️
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Mark De leeuw, dat chinees restaurant in je dorp kan er echt aan doen dat men in China nog ivoor verhandeld. Dat voelt enkel die chinees die in België woont en werkt he. In China merken ze dat niet eens. Beetje kortzichtig. Je chinees eten komt overigens niet van China
  • Didi Bellens

    6 jaar geleden
    Man toch hoe is dit mogelijk. Gewoon boycotten moeten we en niet meer naar die landen gaan.
  • Elise Van Damme

    6 jaar geleden
    Gelukkig heb ik nog vroeger samen met man en kinderen echte wilde olifanten kunnen spotten. Tegenwoordig zitten ze in reservaten en natuurparken.en zelfs daar zijn ze niet meer veilig.De duivelse mens zal pas tevreden zijn als geen enkel exemplaar meer overblijft. Enkel nog op beeld of in boeken.