Katrien Schryvers (CD&V)
Volledig scherm
Katrien Schryvers (CD&V) © BELGA

CD&V verwijt N-VA-parlementslid dat vernietigend rapport over jeugdinstellingen lekte sensatiezucht: "Niemand wordt hier beter van"

CD&V neemt het N-VA-parlementslid Lorin Parys kwalijk dat hij het kritische verslag over de Vlaamse jeugdinstellingen heeft gelekt naar de pers, nog voor het in het Vlaams Parlement besproken is. "Om oplossingen te vinden, is een betrouwbaar en stabiel partnerschap nodig, geen sensatiezucht. Niemand wordt hier beter van. De betrokken jongeren niet, en de instellingen niet", zegt parlementslid Katrien Schryvers (CD&V).

19 reacties

  • Arthur Tchikaya

    6 jaar geleden
    Hoe meer reacties ik hier lees, hoe meer ik overtuigd geraak dat mensen amper de tekst waarop ze reageren, lezen. Of moet ik zeggen begrijpend lezen? Waar is sprake van potjes gedekt houden? Wel is er sprake van een debat in het vlaamse parlement vooraleer de tekst naar de media gaat.
  • Ronny Biesen

    6 jaar geleden
    Is het niet de CD&v en zijn partners die dit beleid zo toegelaten hebben en jaren lang niets gedaan. De Belg heeft recht op al die informatie, zodat wij weten welke oenen verantwoordelijk zijn voor wat scheef gaat in dit land. Niets verstoppen, dat hebben jullie lang genoeg gedaan. Bovendien moet de pers veel harder doorvragen naar die wantoestanden. Wij hebben recht op antwoord.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Het is te kort bij de verkiezingen om dat nu uit te brengen.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    men is het nog niet gewoon dat de cvp niets meer te zeggen heeft,nu het onderwijs aanpakken,na 5 socialistische en 4 cvp minister,de laatste 40 jaar zal er eindelijk verandering komen,nu nog boeve eruit gooien
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Overeenkomst tussen bepaalde media en zowat alle politiekers.. Er mogen alleen valse mails en lekken gebruikt worden om NVA te beschadigen, aan de CD&V moeilijke vragen stellen is not don. Trouwens wat heeft de media, VRT, gedaan met die gratis verkregen valse-John-mails?