VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Anonieme getuige over cocaïnehandel: "Zo groot, dat niemand er nog zicht op heeft"

De Antwerpse burgemeester Bart De Wever overdrijft niet als hij vreest dat de cocaïnehandel zijn stad dreigt te ontwrichten. Dat zegt iemand die het drugsmilieu al jaren van binnenuit kent, en met wie VTM Nieuws anoniem sprak. De cocaïnehandel is zo groot, dat niemand er nog zicht op heeft en niemand weet hoeveel mensen er bij betrokken zijn.

198 reacties

  • caius lepidus

    6 jaar geleden
    weverken , zeg eens voor een keer de waarheid : hoeveel douane jobs zijn er geschrapt ? sinds de N-VA aan de macht is 586 !!!!!!! en dan klagen dat er teveel werk is ! huichelaars !
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Mensen die nog altijd geloven dat er politici zijn die in het verleden geld verbrand hebben die hoeven geen enkele gazet te lezen, Werner Gielis. Die creëren toch hun eigen gefantaseerde werkelijkheid en houden die voor de waarheid.
  • Eddy Van der Vliet

    6 jaar geleden
    #TomasHermans die situatie is door jaren rood bestuur veroorzaakt en kan niet op 1 legislatuur opgelost worden + dat nu alles nog gesaboteerd wordt door rood en groen
  • Sjonny Martero

    6 jaar geleden
    De eerste opvallende afrekeningen komen er aan. Wij maar braafjes onze belastingen betalen en onze boetes om 10 km te snel te rijden. Waar zijn al die roepers nu? En wie zijn die Belgische politici zoals Dewever zegt?
  • Tom De Bondt

    6 jaar geleden
    Niemand heeft er zicht op, niemand weet wie of wat, men is strijdlustig maar men weet wel wie er bij betrokken is.... Leve de NVA propaganda :)