Celien Hermans
Volledig scherm
PREMIUM
Celien Hermans © Kristof Ghyselinck

Celien Hermans stelt haar droom na dubbel herseninfarct niet langer uit: "Ik ga voor maagverkleining"

Showbizz"Nico die mij moest helpen wassen en aankleden... Dat was heel confronterend", zegt Margriet Hermans’ dochter Celien (25) in Dag Allemaal over het dubbele herseninfarct dat ze opliep. Celien is inmiddels hersteld, en maakt weer volop toekomstplannen. Om te beginnen: dezelfde medische ingreep die haar moeder al onderging. "Daar zal zeker commentaar op komen", weet Celien, "maar daar ga ik mij nu eens níks van aantrekken!"

6 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    Peter: ik las onlangs in een ander artikel dat wanneer jongere mensen een beroerte krijgen, dat vaak gevraagd werd: zijn jullie afgelopen weken naar de kapper geweest - dus het is geen fabel of excuus. Verder: veel succes met je operatie, Céline!
  • Flora Nupie

    6 jaar geleden
    Celien, ik wens je alle succes van de wereld. Ga er voor, meisje.
  • Kris Mandonx

    6 jaar geleden
    Schandalig jullie reacties hier allemaal !!!! Julie doen net alsof een GBP een makkelijkheidsoperatie is. YOU WISH!!!! Aan allen die er zo over denken...idioten. Laat je helpen Céline als het kan en trek je van al die zeveraars niks aan. Gezondheid gaat voor. Veel succes meisje en voor de zeveraars...ja ik heb het ook laten doen. Maar hoe en waarom...denken jullie maar dat het voor de schoonheid is. Kortzichtige mensen.
  • Katrien Van Vosselen

    6 jaar geleden
    dikke zever ja, gewoon te zwaar
  • Ria Van Looy

    6 jaar geleden
    schrok me laatst een hoedje toen ik zag hoe dik Celien op korte tijd geworden was , suggereerde toen al tegen vrienden die wil in aanmerking komen voor terugbetaling voor een maagverkleining , je moet dan nu eenmaal een BMI van 40 hebben of bij suikerziekte BMI van 35 . Als dat zo is ….erg !, anders m'n excuses