Rachel Bland heeft nog maar enkele dagen te leven.
Volledig scherm
Rachel Bland heeft nog maar enkele dagen te leven. © Instagram

BBC-radiopresentatrice neemt plots afscheid van luisteraars: "Ik heb nog maar enkele dagen te leven"

CelebritiesRachael Bland (40), een Britse radiopresentatrice voor de BBC, heeft definitief afscheid genomen van haar fans. "In de woorden van Frank Sinatra: de tijd is gekomen, mijn vrienden. Blijkbaar heb ik nog maar enkele dagen te leven. Ik kan het maar moeilijk vatten."

26 reacties

  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    Niet veel later is het onze beurt, en ik denk dat je er nooit ‘klaar’ voor zal zijn. Is onderdeel van het leven, probeer het zo te aanvaarden.
  • Sammy Borgoo

    6 jaar geleden
    Zoveel onderzoeken, zoveel geld voor kanker.tegen deze vreselijke ziekte staan we nog altijd nergens.veel sterkte aan iedereen die ermee te maken heeft.
  • Ann Permentier

    6 jaar geleden
    Vreselijk. Niemand wil zo'n nieuws krijgen maar toch gebeurt dit spijtig genoeg dagelijks. Dan sta je toch even stil als je zoiets leest. Sterkte voor iedereen die met deze vreselijke ziekte moet leven. De wetenschap kan al veel maar het is nog altijd niet genoeg.
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Verschrikkelijk ! Smerige rotziekte ! Helaas zijn het dikwijls de goede mensen die moeten gaan. Ik hoop nog op een mirakel !
  • Verhecken Sylvio

    6 jaar geleden
    Jaren wordt er geld, miljoenen euro's opgehaald om dit te bestrijden! Vele vele malen worden mensen ingelicht over het feit men een doorbraak heeft.Welke doorbraak??het enige wat men hoord,is dat men de gebruikelijke hemo toedient.. ik denk dat het sowieso hopeloos is,het onderzoek,al de denkpistes zijn uitgehold,kan niet anders..