BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Crombez na uitspraak De Wever: "N-VA heeft zelf drugprobleem"

Sp.a-voorzitter John Crombez dient Bart De Wever (N-VA) van antwoord over de drugsproblemen in Antwerpen. De Wever moet volgens hem eerst eens naar de eigen partij kijken. "Binnen de Antwerpse N-VA-top zitten zelf mensen met een drugsverleden", zegt Crombez aan VTM NIEUWS. Gisteren waarschuwde De Wever dat de tentakels van de drugsmaffia zich dreigen uit te strekken tot in de gemeenteraad. 

567 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Zoals BDW terecht zegt, er is een verschil tussen iemand met een drugsverleden als gebruiker en iemand die deel uitmaakt van of zich laat betalen door de georganiseerde misdaad. Crombez heeft blijkbaar weet van ex-drugsgebruikers binnen de N-VA maar weet van niets wat politici betreft die zich inlaten met de drugsmaffia. Liegt BDW dan? Ik denk het niet. Over zoiets lieg men niet
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Duurt da spelleke nog altijd voort ? 577 reakties ! Weeral stemmen bij voor Bart de wever ! Tom Faes en Guido Bervoets ga slapen voor dat ge stress krijgt ik zou gaarne hebben dat jullie de verkiezingen haalt ! Schol !
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Waarom schopt nva zo om zich heen? Zij hebben zelf een peilng laten uitvoeren en die blijkt heel slecht.(-8%)Vooral groen en vb profiteren hiervan.Dat is de reden waarom de wever weer begint met zijn favoriete bezigheid namelijk ruzie stoken.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    guido bervoets, zo slim zijn de tegenstanders van De Wever blijkbaar niet.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Gerry Cle, zou het niet eerder omgekeerd zijn.