Thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Borgerokko Maffia: zo verstrengeld is de Marokkaanse drugsmisdaad in Antwerpen

De uitspraken van burgemeester Bart De Wever (N-VA) over de stijgende invloed van de Antwerpse drugsmaffia doen heel wat stof opwaaien. De Wever waarschuwde in het explosieve interview met De Volkskrant dat de drugsmaffia ondertussen zo ver is doorgedrongen in de Antwerpse samenleving dat het niet ondenkbaar is dat ze stilaan invloed probeert te kopen in de politiek. 

197 reacties

  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Antwerpen is nu éénmaal de cocaine-hoofdstad van Europa..
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Er is nooit iets aan gedaan en het zal ook nooit gebeuren.Maar owee als jij als werkende belastingbetaler,overlever... ooit iets mispeutert,dan is het kot te klein.Wij zijn de gemakkelijkste slachtoffers voor justitie en gerecht.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Zoals velen hier beweren zou BDW het zeggen en doen. Laat mij niet lachen aub. BDW zegt alleen wat wij willen horen zonder hier een oplossing voor te hebben, bewijs zijn war on drugs. Ondertussen wordt Antwerpen een betonne plaat. Overal wordt beton gekapt door de beton maffia die met heel veel belastingsgeld gaat lopen.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    De kracht van de verandering doet het goed. Moest EDR aan de macht zijn in Antwerpen, je zou de echte Vlamingen nogal horen doen.
  • Guy Soetewey

    6 jaar geleden
    Staat weer een fout in jullie artikel lees "Borgerroko maffia. Zo verstrengeld in Marrokaans drugmilieu en lakse linkse politiek". En is Bogerroko geen rascisme?