Sinead McNamara.
Volledig scherm
Sinead McNamara. © Facebook

"Ga niet naar haar lichaam kijken": tragisch advies van lijkschouwer aan familie van Instagram-model (20) dat omkwam op superjacht

De lijkschouwer heeft de doodsoorzaak vastgesteld van Sinead McNamara, het Australische model dat vrijdag omkwam op de luxejacht van een Mexicaanse multimiljardair in Griekenland. Hij raadde de familie ook af de overledene te gaan groeten, omdat haar lichaam te zwaar toegetakeld is. Ook de kapitein die als eerste op het drama uitkwam, is zwaar onder de indruk. McNamara stierf door ophanging. Een stukgelopen relatie speelde mogelijk in haar hoofd.

21 reacties

  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Erg dat zo iemand eind aan haar dagen zet gewoon voor de liefde !!! Zo een schoon vrouw er zijn zoveel mannen dat op haar zoude vallen. Dat was het niet waard eind aan u dagen zetten voor de liefde !!!
  • Gerreke Van Bovendaele

    6 jaar geleden
    Foto's op instagrammodellen zijn niet het echte leven. Het ziet er allemaal spontaan en natuurlijk uit, maar aan één foto hun account gaat uren voorbereiding vooraf. Alles is slechts schone schuin. Welke werkelijkheid daar achter schuil gaat, is niet te zien op hun instagram account.
  • Frank Joos

    6 jaar geleden
    Kort maar luxeleus leven gehad Veel dingen gedaan waar een ander mens juist kan van dromen.
  • Jos Vervoort

    6 jaar geleden
    Indeed, hoe kan een lichaam door ophanging er erg toegetakeld uitzien?
  • Eric Servaes

    6 jaar geleden
    Men heeft haar nog proberen te reanimeren. Dus heel lang zal ze niet gehangen hebben. En ik heb veel lijken gezien in mijn professionele leven. Maar een “ verse “ opgehangene is helemaal niet verminkt. Bizar.