De New Yorkse tiener Imogen Roche maakte een dodelijke val vanaf de vierde verdieping.
Volledig scherm
De New Yorkse tiener Imogen Roche maakte een dodelijke val vanaf de vierde verdieping. © Facebook - Screenshot CBS Local

Imogen (15) wil koste wat kost haar smartphone terug, klimt langs brandtrap en valt te pletter

Een 15-jarig meisje is zondagavond laat om het leven gekomen bij een dodelijke val vanaf de vierde verdieping van een appartementsgebouw in New York. Imogen Roche wou langs de brandtrap haar smartphone terughalen die ze in een afgesloten kamer had laten liggen. 

4 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Brandtrap raar gebouwd? Jama ge moet ni zat erop klimmen en ramen gaan openduwen he
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Tja, soms heb je zelf geen tweede kans meer om nog eens dom te handelen !
  • stefan crama

    6 jaar geleden
    Domme jeugd.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    De verslaving aan SmartPhone heeft een slachtoffer geëist.
  1. Oekraïense stad Tsjasiv Jar wankelt, terwijl Poetin aast op trofee: “Zeer onwaarschijnlijk dat Russen grote steden zullen veroveren”
    Play
    11

    Oekraïense stad Tsjasiv Jar wankelt, terwijl Poetin aast op trofee: “Zeer onwaar­schijn­lijk dat Russen grote steden zullen veroveren”

    Er wordt momenteel hard gevochten om Tsjasiv Jar in het oosten van Oekraïne. Russische troepen belegeren het stadje onophoudelijk en zouden een artillerie-overwicht hebben van tien tegen één. Zowel Oekraïense als Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen houden er rekening mee dat Tsjasiv Jar valt en dat de Russen daarna nog meer terrein winnen. Maar een echt grote trofee zou er voorlopig niet inzitten. Hoewel de Russische president Vladimir Poetin die wel kan gebruiken.
  2. LIVE OEKRAÏNE. Rusland zet voormalig topfunctionaris Oekraïense veiligheid op lijst van gezochte personen
    LIVE OEKRAÏNE
    291

    LIVE OEKRAÏNE. Rusland zet voormalig topfunctio­na­ris Oekraïense veiligheid op lijst van gezochte personen

    Rusland heeft de voormalige secretaris van de Nationale Raad voor Veiligheid en Defensie, Oleksej Danilov, op de lijst van gezochte personen gezet. Dat meldt het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken zondag. En het Russische leger is er naar eigen zeggen in geslaagd om een nieuw dorp in het oosten van Oekraïne te veroveren: Ocheretyne in de regio Donetsk. Volgens Britse militaire inlichtingendiensten zijn ook al meer dan 465.000 Russische soldaten gedood of ernstig gewond geraakt in Oekraïne sinds de invasie op 24 februari 2022.Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.