AFP
Volledig scherm
© AFP

Peeters waarschuwt Ryanair: "Voor wie vóór 1 september heeft geboekt, mag er niks veranderen"

Minister van Consumentenzaken Kris Peeters (CD&V) heeft een brief geschreven aan lagekostenmaatschappij Ryanair. Peeters waarschuwt de luchtvaartmaatschappij dat de nieuwe regels rond handbagage niet van toepassing mogen zijn op wie vóór 1 september heeft geboekt. 

47 reacties

  • Lotte Opgenhaffen

    6 jaar geleden
    Ticket gekocht op 15 januari 2018. Ik blijf mails krijgen dat ik enkel handbagage mag meenemen en voor de kleine koffer moet betalen. Klopt het dat ik ZONDER toeslag de baggage zou Mogen meenemen? ik horde het op het nieuws. Anders graag hulp om dit te kunnen bereiken. Ik vertrek 14 oktober en 16 December met een vlucht.
  • Lotte Opgenhaffen

    6 jaar geleden
    Beste, Ik heb een waarschuwing ontvangen dat ik enkel handbagage mag meenemen of anders 7 euro moet betalen. Mijn ticket is aangekocht op 15 januari 2018 en ik vertrek op 14 oktober. Wat kan of moet ik doen om mijn baggage wel te Mogen meenemen?
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Eerst Minister President helpt hij grote bedrijven sluiten. En na de verkiezingen word hij Minister van Werk? Hoe is dit mogelijk? Nog meer bedrijven Belgie buitenjagen? Is dat de nieuwe strategie van CD&V. Nog meer mensen zonder werk zetten? Wie op die partij stemt? Op verstand. Daar heb ik mijn twijfels over.
  • Frank Biebaut

    6 jaar geleden
    Ryanair herziet hun vermeende toeslag aangaande de 10 kg bagage. Boeking gedaan vóór 1 sep 2018 om te vliegen na 1 nov blijft ZONDER toeslag. Persoonlijke mail gehad van de vliegmaatschappij. Dank u wel Peeters voor de 32€ .
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Blaffende honden bijten niet! Dus beste, met praten alleen komt men er niet, er moet ook wat gedaan worden en daar wordt je toch zo moe van hé. Heb zo de indruk dat niemand die man nog au sérieux neemt