Het MAS.
Volledig scherm
Het MAS. © Photo News

Vergeet de gewone citytrip, hier zijn de tien hipste buurten van Europa voor je volgende reis (en Antwerpen is erbij)

De Britse krant The Independent tipt het Antwerpse Eilandje als een van dé hipste buurten van Europa. Vergeet de gewone citytrip, nu gaan we op reis naar hippe buurten. Deze tien kunt u op uw bucketlist zetten.

27 reacties

  • Bruno Zonnekeyn

    6 jaar geleden
    Tja Eric Hugaert in de zoo zitten geen blanke apen of olifanten, giraffen of andere diersoorten. In het centrum heb je uiteraard onze multi culturele verscheidenheid, maar dat je dan geen enkele blanke hebt gezien lijkt me wel heel vreemd. Misschien volgende keer uw donkere zonnebril afzetten.
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Als amateur fotograaf weet ik dat je zelfs van een mesthoop een bezienswaardig kiekje kunt nemen met ‘available light’, meer bepaald tijdens het eerste half-uurtje dat alle lichten branden en de duisternis intreedt. Het MAS is daar een voorbeeld van. In volle daglicht oogt het echter als een onafgewerkt fabriek opgetrokken in rode baksteen.
  • Eddy Hertens

    6 jaar geleden
    Vorig jaar lekker gegeten op eilandje, maar meer dan 2 uur nodig gehad om terug te geraken op werk in Nationalestraat. (-3km). Nadien nog half uur parkeerplaats gezocht én 1week later chantagebrief gekregen van parkeermaffia (GAP, what’s in a name). A’ kan de pot op!
  • Jean-pierre Venken

    6 jaar geleden
    Antwerpen is heel leuk om te ontdekken, mooie plekjes en natuurlijk het eilandje , ben echt geschrokken hoe gezellig het daar is.Vind de grote markt ook het bezoeken waard. De kust zegt iemand, nog nooit zo een trieste kust gezien als in België, alles is gebetoneerd, nee dank u tegen de Belgische kust zeg ik nee!!
  • Randy Fokker

    6 jaar geleden
    Ik ben zelf heel trots op mijn stad Antwerpen en het is leuk dat we in zo'n lijstje voor komen maar het zijn idd steden als Parijs, London, New York, Hong Kong, etc... Waar je een leven voor nodig hebt om alle pracht te kunnen ontdekken. Dat zijn de echte wereldsteden. Maar het gaat er maar om wat je zelf zoekt of wil vinden tijdens je vakantie.