De snelwegparking in Jabbeke blijft zeker drie maanden gesloten van 20 uur tot 8 uur 's morgens.
Volledig scherm
De snelwegparking in Jabbeke blijft zeker drie maanden gesloten van 20 uur tot 8 uur 's morgens. © Belga

Snelwegparking Jabbeke blijft 's nachts voor minstens drie maanden dicht: "Andere oplossingen zijn er niet gekomen"

De burgemeester van Jabbeke Daniël Vanhessche komt niet terug op zijn besluit om de snelwegparking langs de E40 op zijn grondgebied te sluiten. Dat zei hij na een overleg vanmiddag op het kabinet van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) met enkele burgemeesters die met dezelfde problemen kampen. Jabbeke wil met de maatregel de problematiek met transmigranten tegengaan.

47 reacties

  • Jos Plessers

    6 jaar geleden
    @dirk m caekenberghe,Slapen op de parkeerplaats vh fabriek.Sommigen onder ons moeten duizenden km rijden om ter bestemming te raken,hoor.Onmogelijk haalbaar op 9u rijtijd.Als ge niks kent van rij/rusttijden en afstand,kunt ge beter zwijgen.Ge maakt u hopeloos belachelijk.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Land in verval door onbekwaam graai bestuur
  • jan boden

    6 jaar geleden
    De vrachtwagenchauffeurs worden als speelbal voor politieke spelletjes misbruikt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Politiek op zijn platst.
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Wat kunt ge meer verwachten van een CDV burgermeesterke....een makkelijke, laffe beslissing op de kap van de truckers die verplicht rusttijden moeten respecteren en op (snelweg)parkings aangewezen zijn...Bevestigt gewoon meer en meer dat CDV zich op het niveau bevindt van een inspiratieloze wauwelende oppositiepartij zonder ruggengraat...
  • De Waen Luc

    6 jaar geleden
    Het resultaat is dat ze nu in Diksmuide rondlopen......bende prutsers.